23948sdkhjf

Polar Seafood gik markant frem, men kun på bundlinjen

Selv om omsætningen faldt med 180 millioner til 3,05 milliarder kroner, steg overskuddet i den fiskevirksomheden Polar Seafood Denmark markant sidste år.

Overskuddet blev på 153 millioner kroner mod 117 millioner året før.

Årets resultatet er ifølge ledelsens bemærkninger positivt påvirket af en engangsindtægt på 16,7 millioner kroner ved salg af to fiskefabrikker i Norge samt af en positiv trend i de valutaer, koncernen handler i.

Det fremgår også, at ledelsen på nuværende tidspunkt ikke kan foretage en rimelig vurdering af de økonomiske konsekvenser af coronakrisen - og at det derfor heller ikke er muligt at udtrykke en tilstrækkeligt sikker forventning til omsætning og resultat før skat i 2020. Inden covid-19-udbruddet var det ledelsens forventning, at årets resultat og aktivitetsniveau i 2020 ville være tilbage på niveauet fra 2018.

Polar Seafood Denmark holder til i Vodskov i Nordjylland, mens koncernens finansielle forhold bliver styret fra moderselskabet Polar Seafood Greenland med adresse i Grønland.

Moderselskabets 2019-regnskab viser en omsætning på 3,15 milliarder kroner og et resultat efter skat på 264 millioner.

Polar Seafood ejer adskillige fiskefabrikker, fabrikstrawlere og fiskeskibe og beskæftiger sig ikke mindst med fangst og forarbejdning af rejer og hellefisk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079