Fritekstsøgning
Artikler pr. år:
Indholdstyper
-
Industry Supply ønsker glædelig jul og godt nytår
Industry Supply holder ferielukket i perioden 22. december til 1.januar. Nyhedsbrevet udkommer igen onsdag den 2. januar.
-
Månegris skal skabe nye grønne arbejdspladser
Regeringens innovationsstrategi rummer et nyt partnerskab ´Månegrisen’, der skal gøre det muligt at producere grise uden at belaste miljø og omgivelser.
-
Nyt fra bestyrelser og direktionsgange
Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
-
Året der gik: Fyringer, brand og alt det løse
2012 bestod ikke kun af afgifter, temaer, konkurser og direktørskifter på Food Supply. Her er de 10 mest populære historier uden for en af de fire kategorier.
-
Bedre rødvin – og sundere køer
Ved at se på DNA i rødvin kan forskere finde frem til hvilke mikroorganismer, der er ansvarlige for den gode smag.
-
AgroKorn på vej til Kina med proteiner
AgroKorn og datterselskabet TripleA har netop været i Kina i forbindelse med et kompetencegivende netværksforløb om Kina i samarbejde med Væksthus Midtjylland.
-
Rullepølse med listeria tilbagekaldes
Plumrose Skandinavien tilbagekalder en skiveskåret rullepølse med en påvist infektion af listeriabakterier.
-
Varo Specialmaskiner vender minus til plus
Maskinproducenten fra Hornslet har vendt de sidste to år med underskud til et acceptabelt overskud i 2011/12.
-
Tican leverer fornuftigt resultat i en brydningstid
Slagterikoncernen ser lyst på fremtiden efter et 2011/12-regnskabsår, der bød på stigende omsætning og et fald i indtjeningen.
-
Haribo vinder over Lindt i bamsekrig
Den schweiziske chokoladeproducent Lindt må ikke markedsføre sin chokoladebjørn som ”guldbamse.” Det har en har en domstol i Køln nu afgjort.
-
AquaPri bygger nyt for 55 millioner
Opdrætsvirksomheden AquaPri fortsætter de seneste års vækst, og skal nu opføre et nyt produktionsanlæg for ferskvandsfisken sandart til 55 millioner kroner.
-
Endeligt farvel til fedtafgiften
Folketinget har onsdag afskaffet den administrative gyser pr. 1. januar til store glæde for store dele af erhvervslivet.
-
Året der gik: Direktører kom og gik
Traditionen tro bød 2012 på udskiftninger på flere ledende stillinger i nogle af den danske fødevarebranches mest toneangivende virksomheder.
-
Mikroorganismer kan bane vejen for naturlige farvestoffer
Et nyt forskningssamarbejde mellem DTU og Chr. Hansen sætter nu fokus på udvikling af bedre og mere stabile farver ved hjælp af mikroorganismer.
-
Danish Crown fyrer i Faaborg
Et forventet fald i efterspørgslen efter jul har fået slagteriet til at afskedige 27 ansatte samt at lade 16 ferieafløsere gå uden forlængelse.
-
Analyse: Prisen på oksekød stiger i 2013
Produktionen af oksekød ventes at falde i USA, hvilket vil få prisen på oksekød til at stige til et nyt rekordniveau.
-
Sejr for dansk fiskeri selvom torskekvoten reduceres
Allerede inden EU's fiskeriministre er begyndt at tale om de konkrete fiskekvoter ved de årlige forhandlinger i Bruxelles, taler fødevareministeren om "en kæmpesejr" for de danske fiskere.
-
Arla Foods overtager Lurpak
På en ekstraordinær generalforsamling har Mejeriforeningen tirsdag besluttet at overdrage rettighederne til Lurmærket til Arla Foods.
-
Opinion: Markante sejre for fødevarebranchen i 2012
Lotte Engbæk Larsen: Fødevarebranchen har oplevet en række markante sejre i år, men også nogle ærgerlige gentagelser.
-
Laserlys giver styr på fødevarerne
Forskere og virksomheder går sammen om at udvikle en ny teknologi, der med laserlys hurtigt og billigt kan analysere indholdet i fødevarer helt ned i de molekylære detaljer.
-
Klumme: Lovet være sundhedsanprisninger – eller...?
14. december trådte de nye regler for sundhedsanprisninger i kraft – altså budskaber, der fortæller om en sammenhæng mellem et indtag af et produkt og produktets effekt på sundheden.
-
Året der gik: De kedelige konkurser
Heller ikke i 2012 blev fødevarebranchen forskånet for konkurser og genopstandelser. Food Supply bringer her et tilbageblik på nogle af de mest læste historier om emnet.
-
Kunstigt kød foran stort gennembrud
To store forskningsgennembrud indenfor de seneste måneder gør, at det er realistisk at regne med en produktion af kunstigt kød i løbet af 10 år.
-
Ny chef for Nestlé Norden
Peter Svensson har overtaget positionen som Market Head for Nestlé Norden efter Carsten Fredholm, som har fået nyt job i Nestlés hovedkvarter i Schweiz.